We are vecon.
We are all technical.
We are all winners.

Wij willen de beste zijn in mens én techniek: de beste engineers met de meeste technische en specialistische kennis. Wij werken aan ambitieuze projecten, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

Join our team

Als jij alles uit jouw talent wil halen en je thuis voelt in ambitieuze teams die tot het uiterste gaan om resultaat te boeken, is er altijd werk voor je bij Vecon Engineers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de mens, maar ook de samenstelling van de groep doorslaggevende factoren zijn voor succes.

Chemical

Onze Chemical Engineers zetten hun tanden in een breed scala aan uitdagingen. Wij houden ons onder andere bezig met duurzaamheid en milieu, maar ook veiligheid, nieuwe producten, oplossen van bottlenecks en complexe storingen behoren tot onze expertise.

Mechanical

Team Mechanical is een groep engineers die gespecialiseerd zijn in ontwerpen en berekenen. Denk hierbij aan zware statische constructies, zoals bijvoorbeeld pijplijnen, drukapparatuur en flenzen. Ook pompen, motoren en compressoren zijn voor ons dagelijkse kost. Binnen de productie en machinebouw ontwerpen en optimaliseren we nieuwe machines en installaties.

Electric

Team Electric weet alles van verduurzaming, vernieuwing, veiligheid en onderhoud. Van laagspanning tot en met de hoogspanning zijn wij actief bij projecten in proces- en productiebedrijven.

Automation

Het Team Automation bestaat uit ambitieuze software- en hardware engineers die techniek tot leven brengen. Laat ons maar nieuwe software voor een pilot plant schrijven, nieuwe software aan een productielijn implementeren en complexe storingen oplossen.

Projects

Team Projects bestaat uit echte allrounders die vanuit een helicopterview naar techniek kijken. We formuleren de hoofdlijnen om een project uit te besteden, nemen de voorbereiding en controle van werkzaamheden tijdens een project voor onze rekening. Uiteraard weten we alles van assetmanagement, turn arounds en maintenance.

Vacatures

Werken bij Vecon Engineers betekent dat je gaat voor winst. Bekijk hier welke concrete vacatures we momenteel hebben. Staat jouw perfecte baan er niet bij? Stuur ons dan zeker een open sollicitatie.

Allround expertise

Van technische know-how en het samenstellen van teams tot de juridische aspecten van ieder project.

Topsportmentaliteit

Iedere dag analyseren waar het nog slimmer en beter kan.

Vecon Engineers kent geen grenzen.

We werken net zo makkelijk in Nederland als in België.

Onze prestaties

Bij Vecon Engineers zijn we trots op de resultaten die we neerzetten. Op de prestaties van onze engineers en het teamwork dat daarbij komt kijken. Lees meer over de projecten waar we de afgelopen tijd onze tanden in gezet hebben.

Koninklijke Mosa

Hoe uniform contractbeheer werkvoorbereiding ontlast

Voor grote fabrieken zijn externe diensten en leveranciers van enorm belang om de fabriek draaiende te houden. Een helder beeld op de afspraken hebben is nodig om ervoor te zorgen dat al het onderhoud goed verloopt.

Onze opdrachtgevers

Onze aanpak werkt en dat hebben we inmiddels bij toonaangevende bedrijven bewezen. Hieronder een greep uit de tevreden opdrachtgevers van Vecon Engineers.