Vecon Engineering is nu Vecon Engineers 

Na acht jaar als Vecon Engineering te hebben gewerkt gaan we nu verder onder de naam Vecon Engineers. Met deze nieuwe naam begint het volgende hoofdstuk van ons bedrijf. De naamswijziging is subtiel, maar past veel beter bij de visie van onze organisatie. We werken voor en met engineers en deze mensen staan natuurlijk centraal in ons dagelijks handelen. Als Vecon Engineers tonen wij nu beter de mensgerichte aanpak dat ons team en onze partners gewend zijn.  

Het bedrijf heeft ook een nieuw jasje gekregen na een grondige rebranding. Met de nieuwe merkidentiteit communiceren we beter dat we een topsportmentaliteit meenemen in ons werk en dat we willen excelleren. Dit is helder te zien in ons nieuwe logo waarin de ‘V’  met een tandwiel een ware medaille is geworden.  

Ondanks deze verandering zijn we nog altijd dezelfde, vertrouwde Vecon met in-house specialistische kennis. We bieden nog steeds de hoogwaardige, innovatieve oplossingen voor technische projecten die klanten van ons verwachten.  

Nu dat we flink wat ervaring onder de riem hebben wilden we een completere identiteit neerzetten voor de organisatie en onze engineers. We willen de nummer één zijn in de techniek en samen winnen. Vandaar onze nieuwe lijfspreuk: All technical, all winners. – Jean Verhasselt, directeur Vecon Engineers

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Gerelateerde artikelen

Niets gevonden.