Assistent Projectmanager

Regio Maastricht (NL)
MBO
40

Introductie

All technical. All winners 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

 

Wie ben jij?

Je bent zelfverzekerd en besluitvaardig, met de vaardigheid om mensen te motiveren en te organiseren. Een goede assistent projectleider ben je als je communicatief vaardig bent, met de capaciteit om duidelijk te communiceren met zowel het projectteam als de stakeholders. Jij bent in staat om snel op veranderingen te reageren en problemen op te lossen. Je hebt ook vaak een goede kennis van het projectgebied en bent goed in het inschatten van risico’s.


Wat ga je doen?

Je bent tijdens een project binnen de gebouw gebonden installatietechniek multidisciplinair verantwoordelijk voor het coördineren en controleren van projectgebonden activiteiten zoals de controle van engineering, project controlling, quality of andere projectgebonden domeinen. Dit alles doe je samen met de projectmanager die je ook zal ondersteunen in deze soms nieuwe en uitdagende taken. 

 • Je zal ingeschakeld worden als spil in verschillende kleine projecten waarbij je zorgt voor de projectopvolging en steeds in nauw contact staat met de supervisors, werfleiders en je Project Manager
 • Je verzorgt de communicatie tussen de verschillende stakeholders
 • Je ontvangt offerten en neemt lastenboeken door
 • Je controleert bestellingen en technische plannen

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgerond bachelorsdiploma in de elektromechanica
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een rol binnen de engineering of werkvoorbereiding
 • Je weet hoe je een project moet documenteren
 • Je bent zelfstartend en zelfsturend
 • Je bent communicatief sterk

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €3.500 en maximaal €4.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Andy Verstappen. Hij helpt je graag! 

E: andy.verstappen@veconengineers.com 

Assistent Projectmanager

Regio Maastricht (NL)
MBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures