Automation Engineer Machinebouw

Regio Venlo (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners

Vecon Engineers – Automation Engineer Machinebouw

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent een ambitieuze techneut die zich graag laat uitdagen op het gebied van softwareontwikkeling binnen de mechatronica. Je vindt het leuk om (op termijn) verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen projecten binnen de machinebouw en bent actief betrokken bij nieuwe ontwikkelingen op bijvoorbeeld machineveiligheid. Je vindt het leuk om met het team van elektrische en mechanische engineers te komen tot de juiste softwareoplossing passend bij de uitdaging van de klant.

Wat ga je doen?

Als automation engineer ben je binnen de machinebouw verantwoordelijk voor de besturing van machines en volledige productielijnen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe besturingen, van ontwerp tot en met de inbedrijfstelling op locatie. Daarnaast los je problemen op in de huidige besturing mochten deze voorkomen. Op het gebied van uitbreidingen werk je nauw samen met het R&D team.

Daarnaast beschik je over:

  • Een Bachelor elektrotechniek, elektromechanica, mechatronica of vergelijkbaar
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in de machinebouw
  • Ervaring met meerdere PLC en SCADA systemen (bijvoorbeeld Siemens, Allen-Bradley of Beckhoff)
  • De ambitie om een paar keer per jaar een project in bedrijf te nemen op een locatie in het buitenland.

Wat bieden wij?

  • Een salaris van minimaal €3.000 en maximaal €5.000 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een informele en prettige werksfeer
  • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
  • 100% doorbetaling bij ziekte
  • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag!

T: +31 (0)6 218 617 67

E: roel.driessens@veconengineers.com

Automation Engineer Machinebouw

Regio Venlo (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures