Dataspecialist / Tekenaar

Regio Venlo (NL)
MBO
40

Introductie

All technical. All winners 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie. Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.


Wie ben jij?

Je bent iemand die geïnteresseerd is in de techniek en graag meehelpt aan een efficiënte verwerking van data. Je bent ambitieus en leergierig, maar ook kwaliteits- en resultaatgericht. Je vindt het leuk om mee te denken en je steeds nieuwe systemen en werkwijzen eigen te maken.


Wat ga je doen?

Deze combirol bestaat uit het verwerken van de data c.q. revisiegegevens. Deze gegevens ga je gebruiken om verbeterpunten te signaleren en deze door te voeren. Je houdt je ook veel bezig met het verhogen van de datakwaliteit in de systemen of met het verbeteren van de huidige werkwijzen.

Daarnaast zijn de volgende punten nog belangrijk: 

 • Je zorgt voor registratie en controle van de bovengrondse infrastructuur binnen het energienet
 • Je draagt bij aan het verwerken van kabel- en leidinggegevens in het bedrijfssysteem  
 • Je fungeert als het laatste vangnet voor foutieve data en door je goede communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat je alsnog de benodigde info krijgt van je collega’s

Daarnaast beschik je over:

 • Een mbo-4 opleiding richting elektro en instrumentatie en een sterke affiniteit met werktuigbouw of een mbo-4 opleiding werktuigbouw met sterke affiniteit met elektro en instrumentatie
 • Ervaring c.q. affiniteit met ICT systemen en diverse softwarepakketten
 • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en adviserende kwaliteiten
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, initiatiefrijk en ondernemend
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en (bij voorkeur ook) de Duitse taal

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €2.700 en maximaal €4.200 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website 

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag! 

E: stephanie.erven@veconengineers.com

Dataspecialist / Tekenaar

Regio Venlo (NL)
MBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures