Engineer Instrumentatie en Procesbesturing

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners

Vecon Engineers – Engineer Instrumentatie en Procesbesturing

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent innovatief, schakelt snel en vindt het leuk om het gesprek aan te gaan met zowel interne als externe stakeholders. Verder vind je het leuk om je bezig te houden met het verbeteren en optimaliseren van installaties op het gebied van instrumentatie en besturing. Je voelt je thuis in een coördinerende rol en bent goed in het maken van beslissingen. Je krijgt er energie van om aan het roer te staan bij projecten binnen de techniek. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan pas jij perfect in ons team!

Wat ga je doen?

Je bent als engineer binnen de petrochemie verantwoordelijk voor het waarborgen van de projecten op het gebied van instrumentatie en procesbesturing. Dit houdt in dat je vanuit een probleemstelling die door operations of maintenance worden aangedragen, een oplossing voorziet. Voor grote projecten schrijf je een scope en doe je de outsourcing, voor kleinere projecten doe je het project zelf.

 • Je draagt verantwoordelijkheid voor het totale engineeringsproces op het gebied van instrumentatie en procesbesturing in de breedste zin van het vak
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor het realiseren van projecten
 • Je bereidt en begeleidt design- en uitvoeringsverificatie.
 • Je levert een bijdrage aan projecten met betrekking tot de opstelling van de eisen, evenals de uitvoering van hardware en software gerelateerde zaken. Dit conform de vastgestelde verwachtingen en randvoorwaarden van de opdrachtgever.
 • Je werkt met verschillende PLC en DCS systemen

Daarnaast beschik je over:

 • Een Bachelor of Master in de elektrotechniek, elektromechanica, energietechnologie of vergelijkbaar relevante ervaring in procesautomatisering is een sterke pré
 • Ervaring met een of meerdere PLC/DCS en SCADA systemen
 • Kennis en ervaring van veiligheid(SIL) is een pré
 • Je bent een teamspeler
 • Je bent besluitvaardig en proactief

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €4.000 en maximaal €6.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag!

T: +31 (0)6 218 617 67

E: roel.driessens@veconengineers.com

Engineer Instrumentatie en Procesbesturing

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures