Engineer Instrumentatie

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners.

Vecon Engineers – Engineer Instrumentatie

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent een communicatief vaardige techneut die het leuk vindt om je bezig te houden met het verbeteren en optimaliseren van procesinstallaties in de petrochemie op het gebied van instrumentatie. Daarnaast ben je een teamspeler die binnen grote organisaties makkelijk zijn weg vindt en snel weet wie je kunt benaderen om een probleem opgelost te krijgen.

Uiteraard heb je al enkele jaren ervaring met het bepalen en onderhouden van instrumentatie (bij voorkeur in de petrochemie).

Wat ga je doen?

Je bent als engineer actief binnen de petrochemie, je houdt je in samenwerking met de rest van het team bezig met het (meerjarig) onderhoud van de instrumentatie. Daarnaast analyseer je complexe storingen en zorg je voor een oplossing. Bij terugkerende storingen doe je een RCA en denk je na over een preventief onderhoudsplan. Daarnaast denk je mee in projecten en schrijf je de scope hiervoor. Vanuit de scope begeleid je een engineerspartner of team bij de uitwerking hiervan.

Daarnaast beschik je over:

  • Een Bachelor of Master in de elektrotechniek, elektromechanica, energietechnologie of vergelijkbaar
  • Kennis en ervaring van instrumentatie binnen de petrochemie
  • Kennis van de geldende normen binnen de (proces)industrie zoals SIL en ATEX
  • Ervaring binnen het Chemelot terrein is een grote pré

Wat bieden wij?

  • Een salaris van minimaal €3.500 en maximaal €6.500 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een informele en prettige werksfeer
  • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
  • 100% doorbetaling bij ziekte
  • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag!

T: +31 (0)6 218 617 67

E: roel.driessens@veconengineers.com

Engineer Instrumentatie

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures