Engineer Werktuigbouwkunde

Regio Weert (NL)
MBO
40

Introductie

All technical. All winners.

 

Vecon Engineers – Engineer Werktuigbouwkunde

 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.  


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.  

 

 

Wie ben jij?  

Je bent een gemotiveerde en gedreven specialist, die van afwisseling houdt. De ene dag ben je in AutoCad detailwerk aan het voorbereiden/tekenen, de andere dag ben je bezig met een stukje voorbereiding en planning van een project. Daarnaast durf jij je mannetje te staan en kun je goed communiceren met verschillende lagen in een organisatie. 

 

Wat ga je doen?  

Als werktuigbouwkundig engineer binnen de energietransitie zet je het basisontwerp om in tekeningen die door specialisten en contractors worden gebruikt voor de uitvoering en het testen van de installatie. Je bent verantwoordelijk voor 3 resultaatgebieden: 

 • Ontwerp- en projectvoorbereiding: je realiseert uitvoeringstekeningen (CAD-systemen zoals 3D-inventor en AutoCad), uitgaande van de basisontwerpen van de Project Engineers, voor het aansluiten van de bedrijfsmiddelen. Ook stel je tekeningenpakketten, materiaallijsten en indien nodig montagevoorschriften samen. Je bestelt materialen die nodig zijn voor de uitvoering van projecten. Je zorgt voor dataregistratie en mutaties van bedrijfsmiddelen in SAP. 
 • Projectuitvoering: je zorgt voor verwerking van mutaties en bewaakt de kwaliteitscontrole van externe aangereikte informatie. Je zorgt voor de overdracht van informatie aan de uitvoerende partijen. 
 • Beheer en oriëntatie: je beheert de bedrijfsmiddelensystemen en bewaakt de kwaliteit van de informatie. 

 

Daarnaast beschik je over:  

 • Een mbo4 diploma werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar 
 • Werkervaring is niet vereist, wel is het fijn als je in je opleiding of werkveld al gewerkt hebt met CAD-programma’s 
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift 

 

Wat bieden wij?  

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • Een salaris van minimaal €3.000 en maximaal €5.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer  
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen   
 • 100% doorbetaling bij ziekte  
 • Pensioenregeling  

 

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen en trainingen. Er is genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!    

 

 

Hebben we je interesse gewekt? 

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  

 

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag! 

Engineer Werktuigbouwkunde

Regio Weert (NL)
MBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures