Industrieel Data Engineer

Regio Weert (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners 


Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

 

Wie ben jij?

Je bent een techneut die het leuk vind om wat breder te kijken over het vakgebied binnen de automatisering, IT en software. Je bent een teamspeler die het leuk vind om met een team mee te werken aan de energietransitie en zo ervoor zorgt dat met behulp van data het maximale uit het elektriciteitsnet gehaald kan worden.

 

Wat ga je doen?

Je bent als engineer bezig met het beheer, onderhoud en wijzigingen van het systeem om deze data te verzamelen, daarnaast werk je nauw samen met het software ontwikkelteam voor de doorontwikkeling van het platform. Het elektriciteitsnet is uiteraard zeer belangrijk en inzicht en data zijn hierin cruciaal. Zorgen voor een stabiel en betrouwbaar systeem is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van jouw rol.


Daarnaast beschik je over:

 • Een bachelor in de elektrotechniek, energietechnologie of ICTR
 • Ervaring met een of meerdere SCADA systemen
 • Ervaring met functioneel en technisch beheer van complexe installaties
 • Kennis en ervaring op het gebied van data
 • Kennis van cybersecurity (bijv. IEC62443)

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden 
 • Een salaris van minimaal €3.500 en maximaal €5.000 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze webpagina! 


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons op LinkedIn en Facebook. 

 

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag! 

E: roel.driessens@veconengineers.com 

Industrieel Data Engineer

Regio Weert (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures