Junior Piping Engineer

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Introductie

Vecon Engineers – Junior Piping Engineer

Ben jij een voortrekker op het gebied van piping? Zie je graag projecten voorbijkomen die een diverse klantenkring bedienen, met als doel de industrie klaar te stomen voor de toekomst? Voel je je thuis in een informele omgeving waar multidisciplinaire teams samenwerken aan interessante projecten? Zoek je een organisatie waarin je snel kunt groeien dankzij opleidingen, begeleiding en regelmatig nieuwe uitdagingen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

 • Als Piping Engineer maak je deel uit van een projectorganisatie en participeer je in multidisciplinaire projectteams;
 • Je werkt in nauwe samenwerking met de klant en collega’s uit diverse vakgebieden, waarbij je de afgesproken scope, kwaliteit, planning en budget nauwlettend volgt;
 • In deze functie ligt de focus met name op het vaststellen van apparatuurspecificaties, lay-outs van apparatuur, leidingtrajecten en specificaties, werkpakketten voor aanbesteding, technische beoordelingen van biedingen en technische ondersteuning tijdens de bouwfase;
 • Ervaring met geavanceerde engineeringtools zoals Comos, Plant 3D, E3D, PDMS, enzovoort, wordt als een pluspunt beschouwd.

Dit heb je nodig voor deze functie:

 • Je bent in het bezit van een bachelor- of mastertitel in de richting Werktuigbouwkunde of Industrial Engineering en voelt je aangetrokken tot de voedingsmiddelen-, farmaceutische- en chemische industrie;
 • Je hebt waardevolle stage-ervaring opgedaan binnen de mechanische techniek;
 • Bekendheid met 3D en andere geavanceerde engineeringtools wordt op prijs gesteld;
 • Een goed begrip van GMP, EHEDG en voedselveiligheidsrichtlijnen is een pre;
 • Je bent vaardig in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €2600 en maximaal €3100 afhankelijk van kennis en ervaring. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele en prettige werksfeer;
 • Vier keer per jaar de leukste bedrijfsuitjes met het hele team;
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen;
 • 100% doorbetaling bij ziekte;
 • Pensioenregeling.

Bij Vecon Engineers krijg je alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Met de (markt) kennis van Vecon gaan we samen ontwikkelingsplannen maken. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar wat je interessant vindt om te doen.

Bij wie ga je werken?

Vecon Engineers is een technisch projectbureau actief in Zuid-Nederland en Vlaanderen Met een multidisciplinair team van 70 engineers uit Nederland en België tackelen we complexe vraagstukken binnen de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan vóór 01-09-2024!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stef Hambeukers. Hij helpt je graag!

T: +31 (0)6 45 27 43 51
E: stef.hambeukers@veconengineers.comSollicitatie

Nick Jongenelen +31 85 743 0005

Junior Piping Engineer

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

CAPTCHA code

Gerelateerde vacatures