Maintenance Manager

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners.

Vecon Engineers – Maintenance Manager

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent een geboren leider. Jij weet wat je team en partners op een dag nodig hebben en hoe onderhoud eruitziet. Je bent bekend met onderhoud systematieken, het aansturen van (veelal ervaren) monteurs, budgetteren en plannen en je weet een vraag van je klant tot in perfectie te doorgronden en uit te werken. Daarnaast ben je niet bang te werken met Key Performance Indicators en weet je deze op een juiste manier te verantwoorden.

Wat ga je doen?

Als maintenance manager ben je het eerste aanspreekpunt van de klant voor wat betreft het uit te voeren onderhoud. Je ontvangt opdrachten vanuit productie- en assetmanagement en zal continu in gesprek zijn om verwachtingen af te stemmen en verbeteringen te initiëren. Je draagt zorg voor kwalitatieve en kwantitatieve output van jouw onderhoudsgroep, tijdens reguliere productie en tijdens onderhoudstops, zowel planbaar als niet-planbaar werk, om zo een optimale beschikbaarheid van de installaties te borgen.

 • Je hebt nauw contact met de centrale recource planning en scheduling afdeling
 • Je team bestaat uit monteurs, werkvoorbereiders en een maintenance engineers welke je op dagelijkse basis aanstuurt
 • Je realiseert de klantvraag met je team binnen budget, tijd en volgens de juiste kwaliteitsnormen. Hierbij staat een veilige werkcultuur en manier van uitvoeren op de eerste plaats.
 • Je geeft terugkoppeling aan productie om de preventieve onderhoudsstrategieën, taaklijsten, planning en schedules continu te verbeteren. Verder zal je verbeteringen initiëren naar de klant en zowel urgentie levels als scopes duidelijk afstemmen. Door middel van periodieke controles zal je de onderhoudsdiensten continu verbeteren
 • Je stuurt op het behalen van verschillende KPI’s om zo efficiëntie te vergroten. Alles in het belang van een maximale plant performance.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde, technische hbo-opleiding (met diploma).
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen de (petro)chemie.
 • Ervaring binnen een maintenance afdeling, als manager of engineer met leidinggevende kwaliteiten/verantwoordelijkheden.

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €4.800 en maximaal €6.100 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en prettige werksfeer
 • Vier keer per jaar een uitje met het hele bedrijf
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag!

T: +31 (0)6 82 62 24 96

E: stephanie.erven@veconengineers.com

Maintenance Manager

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Hans Losberg

"Ik ben enorm blij met mijn project en de sfeer binnen Vecon Engineers."

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures