Mechanical Engineer Procesindustrie

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners.

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond. 


Wie ben jij?

Je bent iemand met een goed 3D inzicht en vind het prettig om achter de computer te zitten. Je vind het boeiend om constructies te ontwerpen die oplossingen bieden aan werktuigbouwkundige problemen. Tenslotte wil je ook graag zowel je technische als je sociale skills verder blijven ontwikkelen. Zie je jezelf hierin als persoon, dan ben je misschien die nieuwe enthousiaste collega die we zoeken!

 

Wat ga je doen?

Je zult opereren binnen het vakgebied Piping. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van technische projecten binnen de procesindustrie. Je bent de technisch specialist die ook rekening zal houden met de maakbaarheid van installaties. Als een Piping Engineer zul je voornamelijk te maken krijgen met niet bewegende delen zoals piping, flenzen, kleppen en materialen. De vraagstukken die gedurende een gemiddelde werkweek voorbij komen, zijn vooral onderhoudskwesties, maar je zult ook werken aan nieuwe installaties. Dit maakt de functie erg dynamisch.


Je zult je voornamelijk bezig houden met:

 • Ontwerpen in plant 3D
 • BOM lijsten opstellen
 • Opstellen en controleren van technische documentatie
 • Contact opnemen met leveranciers van onderdelen
 • De ontwikkelingen en innovaties in de markt in de gaten houden

Daarnaast beschik je over:

 • Een bachelor-niveau in werktuigbouwkunde of elektromechanica
 • Een eerste ervaring met Static Equipment (is een pré)
 • Kennis met betrekking tot veiligheid en HSE aspecten
 • Materialenkennis

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €2.600 en maximaal €4.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze webpagina! 


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineering? Ga dan naar onze website www.veconengineers.com en volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram. 

 

Liever persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Andy Verstappen. Hij helpt je graag! 


T: +32 (0)4 861 218 89  


E: andy.verstappen@veconengineers.com 

 

Mechanical Engineer Procesindustrie

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures