Mechanisch Voorman

Regio Roermond (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie. Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.


Wie ben jij?

Je bent een echte leider, iemand die een team samen weet te brengen en verbonden krijgt. Je bent de spil tussen onderhoud en productie, waar jouw verantwoordelijkheid aan de onderhoudskant ligt. Je vindt het leuk om een team te coachen, maar bent ook nog zeer geïnteresseerd in de technische diepgang. Een complexe storing? Een uitdagend project? Hier deins je niet voor terug en pak je samen met de specialisten van je team op. 


Daarnaast beschik je over:

 • Een hbo-opleiding werktuigbouwkunde óf een mbo-4-opleiding werktuigbouwkunde met een aantal jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de productie- of een procesindustrie
 • Goede schriftelijke communicatieve vaardigheden en adviserende kwaliteiten
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, initiatiefrijk en ondernemend
 • Affiniteit met onderhoudsmethodieken en kennis van SAP
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en (bij voorkeur ook) de Duitse taal

Wat ga je doen?

In deze functie start je iedere dag met een kort overleg met de productieleider en de storingsdienst. Vanuit hier bepaal je hoe de dag voor je technicians eruit gaat zien, in samenwerking met je werkvoorbereider. Jij zorgt dat het team op de juiste plek is ingepland en met de juiste werkzaamheden bezig is, dit doe je door middel van een korte teambrief aan je maintenance afdeling. 


Iedere dag is natuurlijk anders en geeft unieke kansen en uitdagingen, maar het algemeen focus je je op de volgende kerntaken: 

 • Coachen van individuele medewerkers op kennis, vaardigheden en competenties en het voeren van ontwikkel- en functioneringsgesprekken
 • Opstellen van een opleidingsplan voor jouw individuele teamleden
 • Personeelsplanning, urenregistratie personeel en ziekteverzuim begeleiden
 • Zorgen voor een maximale “Hands On Tool Time” voor de technicians
 • Het maken en opvolgen van de planning voor de eigen afdeling en samen met collega voormannen een vaste resource planning maken
 • Controle en naleving op procedures (kwaliteit c.q. kwantiteit) en bijsturen waar nodig
 • Sparringpartner voor Maintenance Manager en kartrekker van diverse projecten
 • Werken conform en bewaken van gestelde eisen en normen van de veiligheidsmaatregelen

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €3.100 en maximaal €4.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website 

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag! 

E: stephanie.erven@veconengineers.com 

Functie-eisen

Mechanisch Voorman

Regio Roermond (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures