We are vecon.
We are all technical.
We are all winners.

Wij willen de beste zijn in mens én techniek: de beste engineers met de meeste technische en specialistische kennis. Wij werken aan ambitieuze projecten, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

Automation

Team Automation bestaat uit ambitieuze software- en hardware engineers die techniek tot leven brengen. Laat ons maar nieuwe software voor een pilot plant schrijven, nieuwe software aan een productielijn implementeren en complexe storingen oplossen.

Vacatures

Winning stories

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze ambitieuze engineers? Bij Vecon Engineers hebben al onze winnaars hun eigen unieke verhaal. Hun achtergronden en motivaties binnen de techniek zijn divers en inspirerend. Lees hier de Winning Stories van onze automation engineers en ontdek wat hen drijft om te slagen in de wereld van de techniek.

Yakup Avci

Aan de slag in drie verschillende fabrieken

Yakup is een jonge, gedreven Instrumentatie Engineer met een ware passie voor techniek. Hij wilde ergens werken waar hij zich met een gevarieerd takenpakket kon bezighouden. Dankzij Vecon Engineers voert hij nu projecten uit in drie fabrieken op het Chemelot terrein.

Peter Bonné

De grens over na een reorganisatie

Jouw baan kwijtraken na een reorganisatie: dat gebeurde met Peter. Hij liet het hier niet bij zitten en begon zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij kunnen vinden in Nederland.

Wat vinden onze engineers

Gerben Erens

Automation Engineer
“Aan het einde van het tweede gesprek wist ik het gewoon: dit wordt hem”

Yakup Avci

Instrumentatie en Procesbesturing Engineer
Als instrumentatieman ben ik een spin in het web. Ik moet van alles iets hebben om mijn job te kunnen doen. Dat maakt het zo interessant

Peter Bonné

Instrumentatie en Procesbesturing Engineer
Ik ben erg tevreden over hoe ik terecht kon bij Vecon Engineers. Het doet mij plezier dat ik nog een aantal jaar verder kan werken met een gedreven team.

Work with us

Als jij altijd gaat voor de beste oplossing, nooit uitgeleerd bent en het liefst samen met teamgenoten resultaten neerzet, dan maken we graag tijd voor je. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons dan een bericht en we plannen alsnog een kennismaking.