We are vecon.
We are all technical.
We are all winners.

Wij willen de beste zijn in mens én techniek: de beste engineers met de meeste technische en specialistische kennis. Wij werken aan ambitieuze projecten, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

Electric

Team Electric weet alles van verduurzaming, vernieuwing, veiligheid en onderhoud. Van laagspanning tot en met de hoogspanning zijn wij actief bij projecten in proces- en productiebedrijven.

Vacatures

Winning stories

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze ambitieuze engineers? Bij Vecon Engineers hebben al onze winnaars hun eigen unieke verhaal. Hun achtergronden en motivaties binnen de techniek zijn divers en inspirerend. Lees hier de Winning Stories van onze electrical engineers en ontdek wat hen drijft om te slagen in de wereld van de techniek.

Jan Craenen

Werken in drie verschillende disciplines

Jan is een multidisciplinaire engineer met veel ervaring in zijn vakgebied die zich altijd wil blijven door ontwikkelen. Na een reorganisatie kwam Jan bij Vecon terecht als Technicus Elektra, Meet- en Regeltechniek en Automatisering.

Lucas Cadete

De perfecte uitdaging voor een harde werker

Lucas kan het beste omschreven worden als een harde werker die zich volledig richt op zijn vak. Hij is niet alleen een zelfstandige elektricien met zijn eigen bedrijf, maar hij zet zich ook in voor een project dat op zijn lijf geschreven is via Vecon Engineers.

Jeroen Kelchtermans

Aan de slag met elektrotechniek in de industrie

Jeroen heeft een ware passie voor zijn vak. Zo ging hij tijdens zijn opleiding speciaal naar Gent om zich te specialiseren in elektrotechniek en is hij uiteindelijk afgestudeerd als industrieel ingenieur.

Guilliam Orens

De loopbaan van Guilliam

Guilliam heeft in zijn tijd bij Vecon Engineers een mooi traject met interessante opdrachten gehad. Hij begon als designer en is nu aan het werk als Electrical Engineer.

Wat vinden onze engineers

Jan Craenen

Technicus EMRA
De mogelijkheid om steeds door te groeien en de variatie in mijn takenpakket maken mijn werk zo leuk!

Lucas Cadete

E&I Technician
“Elke maand gaat de techniek weer een beetje vooruit. Daarom is het zo belangrijk om de laatste ontwikkelingen te blijven volgen.”

Jeroen Kelchtermans

Electrical Engineer
Mijn project biedt veel variatie en ik ben in contact met veel mensen uit verschillende disciplines

Guilliam Orens

Electrical Engineer
"Elke dag is weer anders, omdat het werk zo gevarieerd is. Je bent nooit met hetzelfde bezig"

Work with us

Als jij altijd gaat voor de beste oplossing, nooit uitgeleerd bent en het liefst samen met teamgenoten resultaten neerzet, dan maken we graag tijd voor je. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons dan een bericht en we plannen alsnog een kennismaking.