Project Engineer Automation

Regio Roermond (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners

Vecon Engineering – Project Engineer Automation

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent een communicatief vaardige techneut die het leuk vindt om je bezig te houden met het verbeteren en optimaliseren van besturingstechnische installaties. Je krijgt er energie van om binnen de automatisering projecten te ontwerpen en begeleiden. Zo zorg je dat de projecten met de juiste kwaliteit en binnen budget worden uitgevoerd. Bij voorkeur heb je al enige ervaring in een soortgelijke rol.

Wat ga je doen?

Je bent als project engineer binnen de automatisering verantwoordelijk voor het waarborgen van de beschikbaarheid en verbeterprocessen ten aanzien van de besturingstechnische installaties.  Hiervoor doe je bijvoorbeeld studies op het gebied van duurzaamheid en denk je mee over het verder optimaliseren van de besturing en het bijbehorende onderhoud. Ook lokaliseer, analyseer en los je indien nodig besturingstechnische verstoringen op.

Daarnaast beschik je over:

  • Een Bachelor of Master in de elektrotechniek, elektromechanica, energietechnologie of vergelijkbaar
  • Ervaring met een of meerdere PLC en SCADA systemen (bij voorkeur Siemens)
  • De Bereidheid tot het vervullen van consignatiedienst
  • Kennis en ervaring van machineveiligheid (SIL/PL) is een pré

Wat bieden wij?

  • Een salaris van minimaal €3.000 en maximaal €5.500 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Een informele en prettige werksfeer
  • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
  • 100% doorbetaling bij ziekte
  • Pensioenregeling 

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag!

T: +31 (0)6 218 617 67

E: roel.driessens@veconengineers.com

Project Engineer Automation

Regio Roermond (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures