Project Engineer Electrical

Regio Genk (BE)
WO
40

Introductie

All technical. All winners 


Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.


Wie ben jij?

Een Project Engineer Electrical is binnen Vecon Engineers een persoon die het prettig vindt om binnen zijn specialisme bezig te zijn, maar wel nog contact behoudt met de praktijk. Het uitwerken en opzetten van projecten ervaar je als prettig en uitdagend. Nauwkeurigheid en het werken volgens normen en richtlijnen is dan ook zeer belangrijk. Het houden aan de norm zal ervoor zorgen dat je een veilige omgeving in de fabrieken kan creëren voor je collega’s. 

 

Wat ga je doen?

Als Project Engineer Electrical ga je werken aan het ontwerp van elektrotechnische middelen binnen de procesindustrie en zware productiemachines. Dit kunnen zowel middenspanningsinstallaties, laagspanning en meet- en regeltechniek zijn. Aan afwisseling dus geen gebrek!

 • Opstellen van een scope
 • Samenwerken met externe leveranciers in verband met de aankoop van equipment
 • Root cause analysing bij complexe storingen
 • Je bent betrokken bij het hele project van offerte, design, begeleiding van de uitvoering tot het testen en in bedrijf stellen en de technische oplevering

Daarnaast beschik je over:

 • Een bachelor of master binnen de elektrotechniek of de elektromechanica
 • Een eerste werkervaring is een pré
 • Kennis van Autocad en Eplan
 • Een rijbewijs B

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €2.800 en maximaal €5.000 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Andy Verstappen. Hij helpt je graag! 

E: andy.verstappen@veconengineers.com 

Project Engineer Electrical

Regio Genk (BE)
WO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures