Project Engineer Mechanisch

Regio Geleen (NL)
WO
40

Introductie

All technical. All winners. 


Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.  

  

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond. 

 

Wie ben jij?

Je beschikt over een goed analytisch vermogen en probleemoplossend vermogen. Je vindt het ook prettig om verbeteringen van processen en oplossen van knelpunten uit te werken. Goede projectmanagement vaardigheden en communicatievaardigheden helpen ook in jouw dagelijkse taken. Indien je jezelf hierin herkent, ben jij misschien onze ideale project engineer werktuigbouw en civiel.


Wat ga je doen?

Als Project Engineer Mechanisch in de procesindustrie ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten en het opvolgen van deze, gericht op het behouden van de integriteit en veiligheid van de installaties. Je streeft naar maximale technische beschikbaarheid, betrouwbaarheid en integriteit van de installaties door het efficiënt uitvoeren van projecten en het monitoren van de voortgang. Dit alles met het doel om kosten op korte termijn te minimaliseren en tegelijkertijd de onderhoudsperformance van de installaties te verbeteren. Je handelt hierbij in overeenstemming met wettelijke eisen, requirements, guidelines en de maintenance strategie van de installatie.

 • Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van kwaliteit en efficiëntie van preventieve onderhoudstaken en het verminderen van correctieve maatregelen binnen het jaarplan, met aandacht voor integriteit, beschikbaarheid en kosten
 • je geeft technisch inhoudelijke input bij scoping van projecten en turnarounds
 • je geeft tweedelijns ondersteuning bij complexe storingen binnen expertise gebied static en rotating in de plant. je participeert in Root Cause Analysis en optimaliseert de levensduur van de assets
 • je bent verantwoordelijk voor compleetheid van documentatie, masterdata en preventieve onderhoud strategieën in SAP
 • Ondersteunen bij opstellen van maintenance jaarbudget en activiteitenplan en verantwoordelijk voor budgetrealisatie
 • Actieve input geven voor lange termijn verbeterplannen met betrekking tot beschikbaarheid, integriteit en kosten
 • kennisniveau verhogen van technici en operators door trainingen te geven
 • je bent kartrekker voor instandhoudingprojecten en monodisciplinaire vervangingen geïnitieerd via activiteitenplan

Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal een afgerond bachelorsdiploma in de elektromechanica
 • 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een industriële omgeving
 • Kennis van FMEA, RCA  is een pré
 • Je weet hoe je een project moet documenteren
 • Je bent zelfstartend en zelfsturend
 • Je bent communicatief sterk

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €3.000 en maximaal €4.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Andy Verstappen. Hij helpt je graag! 

E: andy.verstappen@veconengineers.com 

Project Engineer Mechanisch

Regio Geleen (NL)
WO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures