Project Engineer Vision

Regio Hasselt (BE)
WO
40

Introductie

All technical. All winners


Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond. 

 

Wie ben jij?

Ben je communicatief sterk, zelfstandig en een echter leider? Werk je graag aan het verbeteren van vison inspectiesystemen, ben je goed in het creëren van draagvlak binnen een organisatie en heb je affiniteit en ervaring met machine vision? Dan is er een uitdagende plek voor jou in ons Automation Engineering projectenteam. 

 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van projecten die zich richten op het verbeteren van de vision inspectiesystemen. In deze rol ben je de link tussen het project en productie en je zult verantwoordelijk zijn voor het waarborgen en bijsturen van de planning, het aansturen van externe partners en het meedenken over technische vraagstukken die gedurende het project aan bod komen. Verder ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit en kosten en stuur je bij waar nodig. Een belangrijk taak binnen je functie is om draagvlak te creëren binnen de productie om er zo voor te kunnen zorgen dat het project een succes wordt.

 

Daarnaast beschik je over:

  • Een master in de elektrotechniek, elektromechanica, energietechnologie of vergelijkbaar
  • Ervaring met vision-installaties (bijvoorbeeld binnen je masterscriptie)
  • Ervaring met een of meerdere PLC en SCADA systemen
  • Ervaring met aanpassingen aan machines op het gebied van besturing en vision

Wat bieden wij?

  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden 
  • Een salaris van minimaal €3.500 en maximaal €6.000 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een informele en prettige werksfeer
  • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
  • 100% doorbetaling bij ziekte
  • Pensioenregeling 

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag! 

Project Engineer Vision

Regio Hasselt (BE)
WO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures