Projectleider Elektrisch

Regio Eindhoven (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.


Wie ben jij?

Je bent een kwaliteits- en resultaatgericht persoon die goed kan samenwerken met anderen. Je bent heel flexibel en kan snel reageren op ongewenste veranderingen, je kan goed identificeren wat mogelijke risico’s kunnen zijn en je kunt hierop inspelen. Je team gemotiveerd houden is een missie.


Wat ga je doen?

In de functie van Projectleider Elektrisch zul je goed doordachte ontwerpen maken (samen met een team van tekenaars) voor aanpassingen in het energienet én zorg je voor de realisatie c.q. uitvoering hiervan. Iedere dag is natuurlijk anders en geeft unieke kansen en uitdagingen, maar in het algemeen focus je je op de volgende kerntaken: 

 • Het projectmanagement van het begin tot het eind is namelijk jouw verantwoordelijkheid. Om te komen tot goede, gedetailleerde ontwerpen, verdiep jij je in de eisen en wensen van in- en externe opdrachtgevers. Je werkt hiervoor bijvoorbeeld nauw samen met gemeenten
 • Je voert technische analyses en schouwingen uit, om te zien of wat je bedenkt in de praktijk ook uitpakt zoals bedoeld
 • Je stuurt het projectteam aan dat zorgt voor de realisatie van je ontwerp, plus de aannemers met wie we samenwerken
 • Je regelt bovendien alle benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden
 • Daarnaast zorg je ervoor dat het uitvoerende team op tijde een complete projectmap heeft en dat aan het eind van een project alles administratief juist wordt afgehandeld. Bij al die taken kun je rekenen op de ondersteuning van collega’s binnen jouw team
 • Blijken er gaandeweg een project toch nog obstakels overwonnen te moeten worden, dan kunnen klanten en collega’s altijd op je probleemoplossend vermogen rekenen, zodat projecten door kunnen

Daarnaast beschik je over:

 • Een hbo-opleiding richting elektrotechniek, mechatronica óf werktuigbouwkunde
 • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden en adviserende kwaliteiten
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, initiatiefrijk en ondernemend
 • Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en (bij voorkeur ook) de Duitse taal
 • Ontwerpervaring en kennis van ontwerprichtlijnen

Wat bieden wij?

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €3.000 en maximaal €5.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website.  

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag! 

E: stephanie.erven@veconengineers.com 

Projectleider Elektrisch

Regio Eindhoven (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures