Senior Sales Manager

Regio Geleen (NL)
WO
40

Introductie

All technical. All winners. 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.  

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond. 

Wie ben jij? 

Voor ons interne team zijn we op zoek naar een Senior Sales Manager. Als Senior Sales Manager kun je rekenen op behoorlijk wat verantwoordelijkheid. 

In deze rol fungeer je als manager, coach en inspirator voor onze andere junior/medior business managers én heb je daarnaast een hands-on mentaliteit. Dit wil zeggen dat je zelf ook operationeel meewerkt en je eigen markt beheert. 

Je bent een sparringpartner voor jouw projectmedewerkers. Dat je affiniteit hebt met techniek en een goede kennis van de markt en industrie mag voor zich spreken aangezien je medewerkersbestand bestaat uit hoogopgeleide technici (Bachelor/Master niveau). Naast het werven van deze medewerkers, begeleid je ze ook gedurende de projecten, evalueer je de werkzaamheden en zorgt er voor dat ze zich kunnen ontwikkelen d.m.v. opleidingen, trainingen en uitdagende projecten. 

Hiernaast ben je commercieel sterk en krijgt energie van het acquireren van nieuwe klanten en opbouwen van langdurige relaties. Binnen grote bedrijven moet je in staat zijn de processen te doorgronden en op korte termijn de gehele DMU te leren kennen waarna je een partnership kunt gaan opbouwen. Je zit aan tafel bij de directie en stelt de juiste vragen op strategisch niveau waardoor deze aan het denken wordt gezet. Je weet problemen boven tafel te krijgen en mee te denken aan een passende oplossing. Hiermee bewijs jij jouw meerwaarde! 

Competenties & waarden kandidaat 

Om succesvol te zijn in de functie van Senior Sales Manager is het vooral belangrijk dat jij doelgericht & ambitieus bent en iemand weet mee te krijgen in jouw verhaal. Jouw mindset is dan ook gericht op het behalen van resultaat, dit doe je door planmatig & hard te werken. Dit alles op een eerlijke manier en je zult er alles aan doen om de goede samenwerking met je collega’s, medewerkers en klanten te bevorderen. Je weet hoe je een team moet managen en je weet hoe je het beste naar boven haalt in een ander. Hiernaast ben jij sociaal, analytisch sterk, weet je verbanden te leggen en ben je cijfermatig goed onderlegd. 

Naast deze competenties en waarden heb jij: 

 • Een bachelor of master opleiding richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische bedrijfskunde, commerciële economie, P&O 
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie en branche 
 • Contacten in de energie en procesbranche zijn een pré 

Wat bieden wij? 

 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van minimaal €4.000 en maximaal €5.500 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Bij gebleken succes hebben wij een uitstekende bonusregeling 
 • Auto, laptop en telefoon 
 • Een informele en prettige werksfeer 
 • 32 vakantiedagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte 
 • Pensioenregeling 

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!  

Hebben we je interesse gewekt? 

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven!

Liever persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Jean Verhasselt. Hij helpt je graag. 

T: +31 (0)6 27 09 52 78   

E: jean.verhasselt@veconengineers.com 

Senior Sales Manager

Regio Geleen (NL)
WO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures