Mara Monacelli

Als business manager binnen Vecon Engineers ben ik verantwoordelijk voor de uitbouw van de Belgische markt. Door mijn achtergrond als engineer heb ik de kennis om technische problemen duidelijk in kaart te brengen.

Tijdens mijn job is voor mij het belangrijk dat ik geschikte projecten vind voor onze getalenteerde engineers. Hierdoor kunnen de engineers gaan groeien in hun technische kennis, maar ook op persoonlijk vlak. Zo draag ik graag bij aan de goede begeleiding van de engineers in mijn team.

Buiten de kantooruren zul je mij bij mooi weer vaak vinden in de buitenlucht; zowel een ontspannende wandeling in de natuur als het wandelen in de winkelstraten. Een van mijn grote liefdes (buiten mijn vriend natuurlijk) is reizen. Mijn levensdoel is om het grootste gedeelte van de wereld te willen zien. Nieuwe culturen en keukens ervaren brengt zoveel energie en vreugde met zich mee. Dezelfde energie en vreugde haal ik uit het matchen van de juiste collega met het juiste project bij onze klanten.