Technisch Projectmanager

Regio Roermond (NL)
WO
40

Introductie

All technical. All winners.

Vecon Engineers – Technisch Projectmanager

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent een natuurlijke leider met uitstekende communicatievaardigheden en weet mensen te motiveren en te inspireren. Je hebt aantoonbare ervaring met projectplanning, risicomanagement en budgetbeheersing. Daarnaast ben je innovatief en creatief in het vinden van oplossingen en durf je out of the box te denken. Je hebt ervaring met het werken met multidisciplinaire teams en je weet hoe je de verschillende expertisegebieden binnen het team kunt combineren en integreren om tot het beste resultaat te komen. Je begrijpt het belang van goede samenwerking met externe partijen en weet hen op professionele wijze te benaderen en te beïnvloeden.

Je bent een echte teamspeler en je kan jouw collega’s drijven om het beste uit zichzelf te halen.

Wat ga je doen?

Als technisch projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten van begin tot eind, waarbij je een team van specialisten aanstuurt en ervoor zorgt dat deadlines en budgetten worden gehaald.

 • Je stelt projectplannen op en zorgt ervoor dat deze plannen worden uitgevoerd binnen de gestelde deadlines en budgetten.
 • Je bewaakt de voortgang van projecten en stuurt bij waar nodig. Je maakt risicoanalyses en zorgt voor adequate risicobeheersing. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van de projectbudgetten en -middelen.
 • Je onderhoudt contact met alle betrokken partijen van het project, zoals leveranciers, opdrachtgevers, overheden en andere belanghebbenden. Je zorgt voor een goede afstemming en communicatie met deze partijen.
 • Je hebt oog voor innovatie en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen

Daarnaast beschik je over:

 • Een hbo- of wo-diploma richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek
 • Ervaring met het leiden van multidisciplinaire projecten
 • Een analytische en innovatieve instelling
 • Klant- en resultaatgericht handelen
 • Kennis en kunde van plannen & organiseren
 • De nodige dosis stressbestendigheid
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €4.000 en maximaal €7.000 afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en prettige werksfeer
 • Vier keer per jaar een uitje met het hele bedrijf
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Roel Driessens. Hij helpt je graag!

T: +31 (0)6 218 617 67

E: roel.driessens@veconengineers.com

Technisch Projectmanager

Regio Roermond (NL)
WO
40

Roy Gilissen

"Ik haal veel voldoening uit het afhandelen van projecten en het uitvoerig contact met mijn collega's"

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures