Trainee Business Manager

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Introductie

All technical. All winners


Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie. Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

 

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in de functie van Trainee Business Manager is het vooral belangrijk dat jij doelgericht & ambitieus bent en een klant/kandidaat mee weet te krijgen in jouw verhaal. Je bent een ster in het maken en behouden van connecties. Een ander aspect om succesvol te zijn is ondernemerschap, dit zit van nature in jouw persoonlijkheid. Jouw mindset is dan ook gericht op het behalen van resultaat, dit doe je door planmatig & hard te werken.

 

In deze rol heb je een hands-on mentaliteit. Dat wil zeggen dat je zelf operationeel werkt en na ongeveer zes maanden jouw eigen markt gaat opzetten. Je bent naast al het bovenstaande in het bezit van een bachelor of master opleiding (technische) bedrijfskunde, commerciële economie, international business of vergelijkbaar. Tevens is ervaring binnen sales, een leidinggevende bijbaan of een eigen onderneming een pré.

 

Hoe ziet jou dag eruit?

Je volgt een inwerkprogramma waarbinnen wij jou stap voor stap kennis laten maken met alle onderdelen van een rol als business manager. Deze bestaat uit 4 pijlers, namelijk uit sales, management, recruitment en techniek. Wanneer je het complete programma doorlopen hebt zul je de 4 pijlers gaan combineren en in samenhang met elkaar gaan gebruiken. Afhankelijk van de markt ben je druk met klanten, werving en het begeleiden van jouw team van technisch specialisten.

 

Wat bieden wij?

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris van minimaal €2.600 en maximaal €3.500 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Bij gebleken succes hebben wij een uitstekende bonusregeling
  • Auto, laptop en telefoon
  • Een informele en prettige werksfeer binnen een jong en dynamisch team
  • 32 vakantiedagen
  • 100% doorbetaling bij ziekte
  • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?
Solliciteer dan via LinkedIn of onze webpagina.


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons op LinkedIn Facebook. 

 

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Jean Verhasselt. Hij helpt je graag!

Trainee Business Manager

Regio Geleen (NL)
HBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures