Turn Around Werkvoorbereider E-IPB

Regio Geleen (NL)
MBO
40

Introductie

Vecon Engineers – Turn Around Werkvoorbereider E-IPB

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

Wie ben jij?

Je bent een teamspeler en bent een kei in organiseren en plannen. Je bent kwaliteits- en veiligheidsbewust. Je hebt een hoge mate van structuur en hebt goede communicatieve skills. Je hebt idealiter al een eerste ervaring in de werkvoorbereiding of de Turn Around (TA) wereld. Kom je toch nét van de schoolbanken en lijkt je deze functie leuk? Ook dan mag je reageren, dan bekijken we samen wat de opties en mogelijkheden zijn!

Wat ga je doen?

Binnen de chemie zijn fabrieken onderhevig aan wettelijke keuringen, inspecties en (groot) onderhoud. Niet al deze zaken kunnen plaatsvinden wanneer een fabriek in bedrijf is. Daarom worden er “TA’s” georganiseerd. Tijdens een TA gaat een fabriek voor bepaalde tijd stop, waardoor er ruimte komt voor het uitvoeren van deze keuringen, inspecties en het onderhoud. Jij bent (in teamverband) verantwoordelijk voor het voorbereiden van al deze stoppunten en het voorbereiden van de algemene voorzieningen die tijdens een TA nodig zijn. Dit alles op elektrisch en instrumentatie/procesbesturingsvlak. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Vertalen van de technische opdrachtstelling of scope (inclusief scope changes) in een werkontleding, werkomschrijving, plankaart, calculatie, leveranciersspecificatie, materiaalspecificatie, verbruiksartikelenspecificatie, gereedschapsspecificatie, PBM-specificatie en documentsamenstelling.
 • O.a. het mede opstellen van een steigerplan, kranenplan en benodigde tijdelijke persluchtvoorzieningen.
 • Overleg plegen met de verantwoordelijke engineer indien de technische opdrachtstelling of scope onduidelijk is.
 • Overleg plegen met een constructiemanager of uitvoerder omtrent VGM- en uitvoeringstechnische aspecten.
 • Ter plaatse aanwijzen van de door de aannemers uit te voeren werkzaamheden.
 • Instructie t.a.v. melding, werkvergunning en LMRA

Daarnaast beschik je over:

 • Je beschikt over minimaal een mbo4-diploma in een technische richting, idealiter elektrotechniek, meet- en regeltechniek of mechatronica.
 • Minimaal een VCA Basis of bereid deze via ons te behalen
 • Beheersing en/of affiniteit met Microsoft Office en ERP-systemen of bereid dit te leren
 • Idealiter heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke TA- of werkvoorbereidersrol, echter is het, zoals eerder genoemd, ook bespreekbaar om als junior in deze rol te stappen.
 • Wanneer je een aantal jaren gesleuteld hebt als E/I/A/PB technician binnen de chemie en je bent toe aan een volgende stap, is dit ook een mooie basis.

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €3.650 en maximaal €4.400 afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Optie tot 13 ADV dagen
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven!

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag!

T: +31 (0)6 82 62 24 96

E: stephanie.erven@veconengineers.com

Turn Around Werkvoorbereider E-IPB

Regio Geleen (NL)
MBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Gerelateerde vacatures