Turn Around Werkvoorbereider Werktuigbouw

Regio Geleen (NL)
MBO
40

Introductie

All technical. All winners. 

Vecon Engineers – Turn Around Werkvoorbereider Werktuigbouw 

Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.  

Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.  

Wie ben jij?  

Als teamspeler blink jij uit in het organiseren en plannen van taken. Kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een natuurlijk gevoel voor structuur en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Idealiter heb je al enige ervaring in werkvoorbereiding of de Turn Around (TA) wereld. Maar zelfs als je pas net bent afgestudeerd en deze functie interessant vindt, moedigen we je aan om te solliciteren. Samen kunnen we de mogelijkheden en kansen bespreken! 

Wat ga je doen?  

In de chemische industrie worden fabrieken regelmatig onderworpen aan wettelijke keuringen, inspecties en (groot) onderhoud. Vanwege de beperkingen tijdens de normale bedrijfsvoering van een fabriek worden er speciale “TA’s” georganiseerd. Tijdens een TA wordt de fabriek tijdelijk stilgelegd, waardoor er gelegenheid is voor de uitvoering van keuringen, inspecties en onderhoudswerkzaamheden. Als teamlid ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van deze stilleggingen en het regelen van de benodigde faciliteiten tijdens een TA. Je taken omvatten onder andere: 

 • Je gaat de scope of technische opdrachtstelling vertalen naar o.a. een werkontleding, werkomschrijving, plankaart, calculatie, leveranciersspecificatie, materiaalspecificatie, verbruiksartikelenspecificatie, gereedschapsspecificatie, PBM-specificatie en documentsamenstelling. 
 • Je helpt mee met het opzetten van o.a. een steiger- en kranenplan. Ook zorg je voor de nodige perslucht. 
 • Je gaat in overleg met de verantwoordelijke engineer als er onduidelijkheden zijn over de TOS. 
 • Voor VGM en technische aspecten over de uitvoering ga je in gesprek met de constructiemanager of de uitvoerder. 
 • Je geeft instructies aan aannemers over de uit te voeren werkzaamheden 
 • Instructie t.a.v. melding, werkvergunning en LMRA 

Daarnaast beschik je over:  

 • Je beschikt over minimaal een mbo4-diploma in een technische richting, idealiter werktuigbouwkunde 
 • Minimaal een VCA Basis of bereid deze via ons te behalen 
 • Beheersing en/of affiniteit met Office 365 en ERP-systemen of bereid dit te leren 
 • Idealiter heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke TA- of werkvoorbereidersrol, echter is het zoals eerder genoemd, ook bespreekbaar om als junior in deze rol te stappen. 

Wat bieden wij?  

 • Een salaris van minimaal €3.650 en maximaal €4.400 afhankelijk van kennis en ervaring. 
 • Optie tot 13 ADV dagen 
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • Een informele en prettige werksfeer  
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen   
 • 100% doorbetaling bij ziekte  
 • Pensioenregeling  

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!   

Hebben we je interesse gewekt? 

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram als je op de hoogte wilt blijven! 

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Stephanie Erven. Ze helpt je graag! 

T: +31 (0)6 82 62 24 96  

E: stephanie.erven@veconengineers.com 

Turn Around Werkvoorbereider Werktuigbouw

Regio Geleen (NL)
MBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Prive Werk

Gerelateerde vacatures