Variatie in je werk: altijd iets nieuws

Danique van Sambeek

vertelt

Afwisseling in het werk is erg belangrijk voor Danique. Daarom zit ze helemaal op haar plek als werkvoorbereider van verschillende projecten. Geen enkele werkweek is voor haar hetzelfde.

Danique is een echte doorzetter die al van jongs af aan een passie had voor ontwerpen. Het is dan ook geen verrassing dat ze uiteindelijk afstudeerde in werktuigbouwkunde. Tijdens haar opleiding was Danique zich al bewust van haar verlangen om betrokken te zijn bij veel verschillende taken en werkzaamheden. Dus toen ze haar diploma had behaald, zocht ze actief naar een uitdaging die haar deze variatie kon bieden. Uiteindelijk kon ze hiervoor terecht bij Vecon Engineers.

 

Aan de slag

Ze was onder de indruk van de kennis van zaken bij Vecon Engineers, wat haar in staat stelde om inhoudelijk goed te overleggen tijdens haar zoektocht naar een nieuw project. Dankzij deze overleggen kon ze als detail engineer aan de slag gaan met de installatie van een hoogspanningsstation. Na de voltooiing van deze werkzaamheden, hielp Vecon Engineers haar om een nieuwe opdracht te vinden met net zoveel variatie.

De business manager had ervaring in de techniek en wist waar hij het over had. Hij ging actief voor mij aan het werk en de voorgestelde opdracht was ook heel duidelijk.

Danique van Sambeek

Werkvoorbereider

De werkdag van Danique

Danique heeft inmiddels haar ideale project gevonden bij Montair Environmental Solutions, waar ze bijdraagt aan oplossingen voor een schone leefomgeving. Hier vervult ze de rol van werkvoorbereider voor een breed scala aan projecten. In deze functie heeft ze veel taken en verantwoordelijkheden. Danique is betrokken bij verschillende activiteiten, zoals het verwerken van tekeningen en de aanleg van gaswassers. Ook heeft ze regelmatig overleg met engineers over lopende projecten. Zo denkt ze mee over onder andere installatiemethodes en hoe projecten voor de beste prijs uitgevoerd kunnen worden.

Daarnaast is Danique ook betrokken bij andere zaken, zoals productieplanning, inkoop van materialen, ondersteuning van de verkoop en afwerking van handelsorders. Tussendoor zijn er altijd wel kleinere taken die gedaan moeten worden, waardoor Danique altijd met iets nieuws bezig is.

Ook een winnend project?

Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineering?