Werkvoorbereider Gebouwinstallaties

Regio Eindhoven (NL)
MBO
40

Introductie

All technical. All winners


Vecon Engineers is niet zomaar een technisch projectbureau. We werken vanuit een mensgerichte aanpak waarbij onze engineers centraal staan. Er is oog voor de behoeftes en talenten van het team, daarom investeren we tijd en energie in het begeleiden en opleiden van onze mensen. Op deze manier hebben we een team van meer dan 60 engineers opgebouwd met elk hun eigen specialisme. Met deze brede expertise helpen we complexe vraagstukken te beantwoorden in sectoren zoals de technische dienstverlening, procesindustrie, machinebouw en productie-industrie.


Door het aanbieden van hoogwaardige consultancy, service en het uitvoeren van engineeringsprojecten, ontzorgen we onze partners. We nemen een topsportmentaliteit mee in ons werk en gaan voor het beste resultaat. Technische problemen oplossen zit in ons DNA en we komen constant met innovatieve oplossingen. Met gedreven engineers die alles uit hun talent willen halen, dringen we door tot de kern van elke uitdaging. Zo maken we samen partners blij en zijn onze engineers trots op het project dat ze hebben afgerond.

 

Wie ben jij?

Ben jij geordend, goed in het inschatten van risico’s en werk je graag volgens regels en normen? Is samenwerken met verschillende disciplines zowel intern als extern je kracht? Ben je proactief, ambitieus, nauwkeurig en communicatief? Dan pas je perfect in ons team van werkvoorbereiders! Wij zoeken namelijk enthousiaste en gedreven collega’s die klaar zijn voor een nieuwe stap en houden van een nieuwe uitdaging. 


Wat ga je doen?

Je gaat je bezighouden met de werkvoorbereiding voor dagdagelijkse onderhoudsproblemen die te maken hebben met elektro en werktuigbouw binnen hoog technologische gebouwen en cleanrooms. Eén van je taken is het actief meedenken tijdens de Root Cause Analyses (RCA) en het bedenken van een oplossing voor het probleem. Verder zul je je bezighouden met het opstellen van de werkvolgorde, deeltaken, urenbewaking en materiaalvoorziening. Je zorgt voor tijdige levering c.q. aanvoer van materialen en gereedschap en je bewaakt de voortgang. Je verzorgt calculaties en materiaalspecificaties, stelt offertes op en verricht de benodigde administratieve handelingen.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud inclusief werkvergunningen, materialen en financiële afhandeling binnen maintenance. Ook bewaak je de voortgang van projecten en ben je sparringpartner tussen verschillende afdelingen in de organisatie. Daarnaast behoort onderstaand rijtje tot je dagdagelijkse taken:

 • Het efficiënt uitvoeren van de werkdeling, capaciteitsplanning, conditiemonitoring en beheersing van kritische en minder kritische installaties
 • Het voldoen aan de wettelijke bepalingen binnen de uitvoering van de werkzaamheden
 • Voorbereiden en plannen van onderhoud-, reparatie- en revisiewerkzaamheden
 • Incidentele controle van de werkzaamheden
 • Het initiëren van verbeter- en modificatievoorstellen
 • Meedenken bij de RCA

Daarnaast beschik je over:

 • Mbo-4 of bachelor diploma in een technische richting
 • Ervaring met het lezen en corrigeren van elektrische c.q. werktuigbouwkundige schema’s en tekeningen
 • Praktische ervaring binnen een technische omgeving, bij voorkeur in de procesindustrie 
 • Kennis en ervaring met geautomatiseerde systemen (SAP of andere ERP systemen)
 • Kennis en gebruikservaring met onderhoudssoftware
 • Vaardigheden in Word en Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij?

 • Een salaris van minimaal €2.600 en maximaal €4.000 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een informele en prettige werksfeer
 • 25 vakantiedagen en 6 bonusdagen
 • 100% doorbetaling bij ziekte
 • Pensioenregeling

Daarnaast investeren we in relevante opleidingen, trainingen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke- en op maat begeleiding, want jouw ontwikkeling staat bij ons voorop!

 

Hebben we je interesse gewekt?

Solliciteer dan nu via LinkedIn of via onze website!  


Wil je toch nog wat meer informatie over deze functie of de mogelijkheden bij Vecon Engineers? Op onze website www.veconengineers.com vind je van alles over de ervaringen van onze engineers en de projecten waar we aan werken. Volg ons ook op LinkedIn en Facebook als je op de hoogte wilt blijven! 

  

Liever direct, persoonlijk contact? Je kunt contact opnemen met Andy Verstappen. Hij helpt je graag! 

E: andy.verstappen@veconengineers.com 

Werkvoorbereider Gebouwinstallaties

Regio Eindhoven (NL)
MBO
40

Work with us

Wilt u meer weten over onze werkwijze en/of mogelijkheden? We gaan graag met u om tafel.

Join the team!

Solliciteer middels onderstaand formulier.

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 20 MB)

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Gerelateerde vacatures