We are vecon.
We are all technical.
We are all winners.

Wij willen de beste zijn in mens én techniek: de beste engineers met de meeste technische en specialistische kennis. Wij werken aan ambitieuze projecten, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

Chemical

Onze Chemical Engineers zetten hun tanden in een breed scala aan uitdagingen. Wij houden ons onder andere bezig met duurzaamheid en milieu, maar ook veiligheid, nieuwe producten, oplossen van bottlenecks en complexe storingen behoren tot onze expertise.

Vacatures

Winning stories

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze ambitieuze engineers? Bij Vecon Engineers hebben al onze winnaars hun eigen unieke verhaal. Hun achtergronden en motivaties binnen de techniek zijn divers en inspirerend. Lees hier de Winning Stories van onze chemical engineers en ontdek wat hen drijft om te slagen in de wereld van de techniek.

Andrej Andjelic

Aan de slag als mechanical en process engineer

Andrej heeft zich tijdens zijn studie gespecialiseerd in proces technologie. Als afstudeerder heeft hij bij Vecon Engineers meerdere functies binnen de werktuigbouw en chemie.

Kristof Jansen

Hoe Kristof puzzelt met pijpleidingen

Kristof is een jonge ingenieur met een specialisatie in chemie. Nadat hij was afgestudeerd is hij bij Vecon Engineers begonnen met zijn eerste baan als Mechanical Engineer.

Jonas Neys

Direct aan de slag na het afstuderen

Jonas heeft al sinds de middelbare school interesse in de chemie. Nadat hij afstudeerde, kon hij direct aan de slag met een project binnen de procesindustrie die perfect bij hem paste.

Wat vinden onze engineers

Kristof Jansen

Mechanical Engineer
Het is enorm leuk om uit te puzzelen hoe mijn pijpleidingen moeten gaan lopen

Jonas Neys

Chemical Engineer
Chemie is overal: in je telefoon, in plastic en veel meer. Dat maakt het zo belangrijk.

Work with us

Als jij altijd gaat voor de beste oplossing, nooit uitgeleerd bent en het liefst samen met teamgenoten resultaten neerzet, dan maken we graag tijd voor je. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons dan een bericht en we plannen alsnog een kennismaking.