We are vecon.
We are all technical.
We are all winners.

Wij willen de beste zijn in mens én techniek: de beste engineers met de meeste technische en specialistische kennis. Wij werken aan ambitieuze projecten, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

Mechanical

Team Mechanical is een groep engineers die gespecialiseerd zijn in ontwerpen en berekenen. Denk hierbij aan zware statische constructies, zoals bijvoorbeeld pijplijnen, drukapparatuur en flenzen. Ook pompen, motoren en compressoren zijn voor ons dagelijkse kost. Binnen de productie en machinebouw ontwerpen en optimaliseren we nieuwe machines en installaties.

Vacatures

Winning stories

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze ambitieuze engineers? Bij Vecon Engineers hebben al onze winnaars hun eigen unieke verhaal. Hun achtergronden en motivaties binnen de techniek zijn divers en inspirerend. Lees hier de Winning Stories van onze mechanical engineers en ontdek wat hen drijft om te slagen in de wereld van de techniek.

Guillaume Frints

De werkdag van een Technical Support Engineer

Guillaume is een werktuigbouwkundig ingenieur met flink wat ervaring onder de riem. Voor Vecon Engineers voert hij op het Chemelot-terrein werkzaamheden uit als Technical Support Engineer.

Alessio Piredda

Van projecten tot maintenance: elke dag wat anders

Alessio is een enthousiaste mechanical engineer die ook in zijn vrije tijd vaak aan het sleutelen is. Hij was op zoek naar een uitdaging die hem genoeg variatie kon bieden. Via Vecon Engineers heeft hij het perfecte project kunnen vinden.

Wat vinden onze engineers

Guillaume Frints

Technical Support Engineer
“Als TSE’er ben je vaak bezig met het in stand houden van installaties, maar je werkt ook aan compleet nieuwe dingen”

Laura Knippenberg

Maintenance Engineer
“Ik wist welke kant ik op wilde met mijn werk. Vecon luisterde hier oprecht naar.”

Alessio Piredda

Mechanical Engineer
In de fabriek werk ik aan zowel robuuste als kleine machines. Zo werk ik met sleutels van zes millimeter tot wel 70 millimeter.

Ward Pisters

Mechanical Engineer
Met mijn werk ben ik een schakel in het grotere geheel en helpen we Chemelot draaiende te houden

Work with us

Als jij altijd gaat voor de beste oplossing, nooit uitgeleerd bent en het liefst samen met teamgenoten resultaten neerzet, dan maken we graag tijd voor je. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons dan een bericht en we plannen alsnog een kennismaking.