Onze prestaties

Wij willen de beste van het beste zijn. In alles wat we doen. De nummer één in techniek. De beste engineers. De beste specialisten. Wij willen aan de mooiste projecten werken, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

UCLL

De reverse engineering van een robotgrijper

University Colleges Leuven-Limburg is een Belgische Hogeschool met campussen in onder andere Leuven, Diest, Hasselt, Diepenbeek, Genk. Hier studeren elke dag zo’n 15.000 studenten voor hun toekomstige carrière, waaronder ook de volgende generatie engineers.

O-I

Een nieuwe relaiskast voor glas-ontspan ovens

O-I is de grootste fabrikant van glasverpakkingen ter wereld en is partner van vele merken dranken en voedingsmiddelen. In Maastricht ligt een van hun fabrieken die o.a. de Nederlandse markt bedient. Hier worden 24 uur per dag flessen en potten geproduceerd voor vooraanstaande multinationals.

USG

De technische scope voor een noodvoorziening

Utility Support Group (USG) B.V. verzorgt de inkoop, productie, distributie en verkoop van vele utilities op het industriecomplex Chemelot. Ze zorgen voor onder andere elektriciteit, stoom, brandstoffen, stikstof, lucht en water voor de bedrijven op het terrein.

Koninklijke Mosa

Hoe uniform contractbeheer werkvoorbereiding ontlast

Voor grote fabrieken zijn externe diensten en leveranciers van enorm belang om de fabriek draaiende te houden. Een helder beeld op de afspraken hebben is nodig om ervoor te zorgen dat al het onderhoud goed verloopt.

Vecon engineers
Citribel

Maintenance voor energielevering

De warmtekrachtkoppeling van Citribel is niet alleen essentieel voor de productie, maar ook voor het publieke elektriciteitsnet van Tienen. Defecten moeten dus voorkomen worden.