We are vecon.
We are all technical.
We are all winners.

Wij willen de beste zijn in mens én techniek: de beste engineers met de meeste technische en specialistische kennis. Wij werken aan ambitieuze projecten, met de beste mensen en de grootste meerwaarde.

Projects

Team Projects bestaat uit echte allrounders die vanuit een helicopterview naar techniek kijken. We formuleren de hoofdlijnen om een project uit te besteden, nemen de voorbereiding en controle van werkzaamheden tijdens een project voor onze rekening. Uiteraard weten we alles van assetmanagement, turn arounds en maintenance.

Vacatures

Winning stories

Ben je benieuwd naar de verhalen achter onze ambitieuze engineers? Bij Vecon Engineers hebben al onze winnaars hun eigen unieke verhaal. Hun achtergronden en motivaties binnen de techniek zijn divers en inspirerend. Lees hier de Winning Stories van onze project engineers en ontdek wat hen drijft om te slagen in de wereld van de techniek.

Roy Gilissen

Van Apache technicus tot werkvoorbereider

Roy heeft inmiddels ruime ervaring in de techniek en wil deze ook inzetten. Bij Vecon Engineers heeft hij de kans gekregen om de stappen in zijn carrière te maken die hij altijd al wilde.

Danique van Sambeek

Variatie in je werk: altijd iets nieuws

Afwisseling in het werk is erg belangrijk voor Danique. Daarom zit ze helemaal op haar plek als werkvoorbereider van verschillende projecten. Geen enkele werkweek is voor haar hetzelfde.

Wat vinden onze engineers

Roy Gilissen

Werkvoorbereider
Vecon Engineers is echt van de open communicatie en korte lijntjes. Het voelt gewoon aan als een familiebedrijf.

Danique van Sambeek

Werkvoorbereider
Ik heb veel variatie in mijn werk. Er komt steeds iets anders op mijn pad en ik ben met veel verschillende mensen in contact.

Work with us

Als jij altijd gaat voor de beste oplossing, nooit uitgeleerd bent en het liefst samen met teamgenoten resultaten neerzet, dan maken we graag tijd voor je. Staat jouw vacature er niet tussen? Stuur ons dan een bericht en we plannen alsnog een kennismaking.