Werkwijze

Binnen Vecon Engineers zoeken wij samen met onze opdrachtgevers naar de best mogelijke oplossing voor hun uitdaging. Daarnaast kijken wij ook naar de behoeftes en talenten van onze engineers, zodat we deze in hun kracht kunnen zetten. Onze overtuiging is dat een optimale afstemming de beste resultaten voor onze opdrachtgevers oplevert.

Wij doen dit voor de volgende oplossingen

Consultancy 

Bij ons werkt een grote diversiteit aan technische engineers met ieder hun eigen specialisme en expertise. Afhankelijk van uw vraag bieden wij u precies de juiste expert op het juiste niveau. Of u nu op zoek bent naar een starter, junior of ervaren senior: wij hebben de expert die perfect aansluit bij het project van uw organisatie.

Projecten

Vecon Engineers is actief in bijna alle fases van een project. Van conceptual- tot en met de detailengineering ondersteunen we met de scoping, engineering en het projectmanagement. Vecon begeleidt eventueel ook bij de uitvoering van uw project. Die proactieve houding en het denken in maatwerk oplossingen, maakt Vecon Engineers tot een flexibele en betrouwbare partner voor uw organisatie.

Advies

Bij Vecon Engineers werken we doorlopend aan het verbeteren en innoveren van technische operationele processen. De kennis die we daarbij opdoen delen we graag. We adviseren en waar mogelijk ontzorgen we door innoverende oplossingen. Onze ervaring in deze adviesrol ligt aan de basis van de Vecon Quick-Scan.

Service

Naast onze dienstverlening op het gebied van consultancy en projecten, delen we ook onze uitgebreide expertise graag. We geloven dat de manier waarop mensen samenwerken essentieel is voor het slagen van een project. We bieden dus ook onderstaande diensten en tools:

  • Persoonlijkheidsprofiel analyse
  • Teamanalyse
  • Maatwerkopleidingen
  • Business/proces engineering

*We organiseren trainingen zowel bij ons in house als op locatie.

Opdracht of vraagstuk?

Neem gerust contact op en we plannen snel een afspraak.